+31 (0)6 - 296 28 329 info@dasenstrik.nl Gratis bezorging vanaf €15,- in NL Gratis bezorging vanaf €15,- in NL

BETAALMETHODEN

Klantvriendelijk en veilig afrekenen

Das & Strik streeft naar de hoogste mate van gebruiksvriendelijkheid in het betaalproces. Zo hoeft u bij ons geen vervelende account aan te maken en kun je afrekenen met de betaalmethode die u het fijnst vindt. Wanneer je een das of strik hebt gevonden naar je smaak, kun je deze toevoegen aan het winkelmandje. Vervolgens kun je kiezen om verder te winkelen of om af te rekenen. Wanneer je kiest voor afrekenen, kom je in het betalingsscherm waar je direct kunt kiezen uit de diverse betaalopties.

Op de betaalpagina vind je drie betaalmethodes: iDEALl, PayPay, MisterCash. iDEAL is verreweg het meest populaire betaalmiddel, maar je kunt ook betalen met een creditcard via PayPal. Voor onze klanten uit België hebben we speciaal MisterCrash geïnstalleerd.

Beveiligde verbinding

Voor de kenners, Das & Strik is beveiligd met een SSL verbinding. Dat betekent dat het extra veilig is om aankopen te doen middels deze website. 

Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

1. iDEAL betalen

Doe je aan internetbankieren bij één van de Nederlandse (Groot)banken, dan is de de makkelijkste manier van betalen op internet. 

 1. Het is simpel, snel en veiling en gaat via je eigen bank.
 2. Er is geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken
 3. Uiteraard is betalen via iDEAL bij Das & Strik volledig gratis

 

2. Paypal

Paypal is een handige methode om te gebruiken als je digitale portemonnee. Bij Das & Strik kun je daarom eenvoudig betalen met Paypal. Het is een veilige en handige plek waar je je eigen betaalmethodes kunt instellen en gebruiken. Hierdoor hoef je niet langer op zoek naar je random reader of je creditcard gegevens te onthouden. Via de beveilidge afrekenmodule van Das & Strik kun je eenvoudig inloggen met je Paypal account. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en Paypal wachtwoord. Voor meer informatie, kijk op de website van Paypal.

 1. Het is veilig aankopen doen zonder alle creditcardinformatie en financiele gegevens door te geven.
 2. Bij Das & Strik is betalen met Paypal altijd gratis.
 3. Bij betaling met Paypal word je met een beveiligde verbinding doorgeleid naar de website van Paypal.

3. Creditcard

Rechstreekse betaling met een credit is niet mogelijk, echter via Paypal is het eenvoudig een creditcard te koppelen aan je account. Hiermee kun jij altijd kiezen om te betalen via Paypall en daarmee uiteindelijk met je creditcard (bij onvoldoende saldo). 

 1. Net zo veilig als met een creditcard via Paypal betalen.
 2. Ook via de creditcard is betalen altijd gratis bij Das & Strik.

 

4. MisterCash

Bij Das & Strik kun je ook via MisterCash betalen. MisterCash is te vergelijken met de Nederlands iDEAL maar dan voor onze Belgische klanten. Het is hier verreweg de meest populaire manier van online betalen, dit komt omdat het eenvoudig betalen via uw eigen bank is via een veilige en betrouwbare verbinding. 

 1. Simpel, snel en veilig betalen via je eigen bank.
 2. Er is geen speciale software nodig om MisterCash te gebruiken.
 3. Betalen via MisterCash is bij Das & Strik altijd gratis.

shop online with DealsPolo